Score 9.5

Beoording Ster Beoording Ster Beoording Ster Beoording Ster Beoording Ster
11 Jun 2015
Van jongsafaan kamp ik met migraine en niet zo'n beetje ook. Namate ik ouder werd, werd ook de migraine erger. Vaak gebeurde het dat ik 5 tot 6 dagen per week aanvallen had die soms echt heftig waren. Dit beïnvloed je hele leven. Beetje laat maar ben inmiddels bij acupuncturist, dr. Huo terecht gekomen en ben daar erg gelukkig mee. Na 12 behandelingen ben ik nagenoeg van mijn kwaal bevrijd. Heb nog wel eens af en toe een beetje hoofdpijn maar migraine aanvallen blijven echter weg. Ik ga nog een poosje door met acupunctuur bij Dr. Huo en hoop hiermee het laatste beetje hoofdpijn ook op te lossen.
16 Oct 2014
mijn ervaring is dat acupunctuur een behandeling is die voor veel mensen goed zou zijn ,die jaren naar de huisarts lopen pillen krijgen die toch de oorzaak niet wegnemen wijzelf gaan met heel t gezin naar een acupuncturist in st oedenrode die verstaat zijn vak zo goed ,dat hij patienten behandeld uit heel nederland. zelfs paniek en hyperventilatie wordt beduidend minder na 2 keer super zeer aan te raden
07 Feb 2014
Dank je wel Dokter Huo. Je hebt mij behandeld voor de ondraaglijke pijn in mijn voeten. Mijn vraag aan jou was de pijn draaglijk te maken. Je deed meer, ik ben van de pijn af.
14 Jan 2014
De dokter kijkt heel erg breed naar klachten en of deze verband houden met elkaar. Iets wat ik mis in de reguliere gezondheidszorg waar iedereen zijn eigen specialiteit heeft en het erg lang duurt voordat er verbanden gelegd worden. Ook andere zaken die spelen worden direct aangepakt. Prima!
12 Jan 2014
Ik had veel pijn van slijmbeursontstekingen in beide heupen of eigenlijk bovenbenen. Rechts eerst en het meest , later begon ook links. Een injectie met cortisone had niet geholpen. En vanwege de schadelijke bij-effecten daarvan zocht ik alternatief. Al na 1 behandeling met de naaldjes was de pijn een stuk minder fel. En nu na 10 keer zijn er hele dagen dat ik geen pijn heb. Een verademing. Ik houd de acupunctuur nog even vol tot het helemaal weg is.
31 Dec 2013
Beste allemaal, Wat ik alleen maar wil zeggen is, heb vertrouwen in de Chinese geneeskunde. Acupunctuur heeft mij heel erg goed geholpen van verschillende vervelende kwaaltjes waar onze westerse geneeskunde geen raad mee wist. Geloof mij, die naaldjes stellen echt niets voor, je voelt deze nauwelijks. Ik raad het iedereen aan. Gr. Jimmy
19 Dec 2013
Algemene Symptomen: pijn uitstraling, zenuwen v.h. rechterbeen n.a.v rughernia & kraakbeen slijtage. Goede opvang bij aanmelding en eerste onderzoek, opgemakstellen, indien nodig bij diagnosegesprek. Bij behandeling vriendelijke begeleiding en uitleg, duidelijke uitleg bij bep. handelingen, therapieën. Aangeven de duur v.d. behandelingen, frequentie en kans op 'n zeker herstel. Nazorg: nadruk leggen op preventieve behandelingen om kwalen ziekten & pijnen te voorkomen. (regelm. controle)
08 Dec 2013
Na zes weken tobben met pijnstillers, ontstekingsremmers, manuele therapie en een aantal potjes tijgerbalsem had ik nog veel pijn nadat ik op mijn werk door mijn rug gegaan was. Direct na de eerste behandeling bij dr. Huo en haar naaldjes was er al een verbetering merkbaar. Ook zaten er nog andere problemen in mijn rug die ze gelijk behandeld met naalden en massage. Klein vrouwtje met grote resultaten.
05 Dec 2013
Tot nu toe, al na 1 behandeling ben ik zeer tevreden. De pijn in mijn arm die vanuit mijn nek komt is door de behandeling al 5 dagen weg.
28 Nov 2013
Ik kwam terecht bij Dr. Acupunctuur met klachten zoals veel dromen, slecht slapen, het gevoel van uitgeput te zijn. Door een arbeidsconflict was mijn yin yang heel erg uit balans geraakt zo wist de arts te vertellen. Verder had ik tijdens mijn slaap veel last van overmatig zweten. Inmiddels zijn we 2 maanden verder. en wat een openbaring heb ik mogen ervaren met de acupunctuur behandelingen. mijn yin yang is in balans, ik heb geen last van overmatig transpiratie aanvallen in mijn slaap en ook droom ik niet meer zo veel. het gevoel van uitputting is ook helemaal verdwenen. Ook helpt de accupunctuur bij spanning en stress. Na een accupunctuur behandeling kunnen deze klachten meteen worden weg genomen, dit heb ik zelf mogen ervaren. Ik raad het dan ook iedereen aan om zeker een keer kennis te maken met de accupunctuur. gr. Manuela
15 Nov 2013
Ongelooflijk die acupunctuur. Na 9 maanden te hebben getopt met een zeer pijnlijke schouder wat later een slijmbeursontsteking bleek te zijn ben ik na 6 behandelingen weer helemaal de oude. Huisarts, fysiotherapie, en daarna het ziekenhuis konden mij niet helpen. Na aandringen van mijn vriendin heb ik mij over laten halen een afspraak te maken met Dr. Huo Ik was zeer scepties t.o.v. de alternatieve geneeskunde maar ben nu volledig overtuigt. Twijfel niet langer zoals ik heb gedaan en probeer het. P.s. Die naaldjes stellen helemaal niets voor.
08 Aug 2013
Ik zelf heb door mijn handicaps zeer goede ervaringen met acupunctuur. Bij posttraumatische dystrofie(wat ik heb) overheerst de pijn 24 uur per dag. De pijnbestrijding kon na tig sympaticus blokkades niets meer voor mij doen en ben ik overgegaan op acupunctuur en dat helpt al vele jaren mijn pijn te bestrijden. Ook nu ik laaglumbale artrose en reuma erbij heb, betekent het veel voor mij en kan ik leven met de pijnklachten.
04 Dec 2013
Op 3 januari van dit jaar besloot ik te stoppen met roken. Het ging een hele tijd goed, en ik was trots op mezelf! Maar na zo'n vier maanden kreeg ik op een feestje een onweerstaanbare trek in een sigaret. Ik kon geen nee zeggen, ook al omdat ik te diep in het glaasje gekeken had. U raadt het al: mijn goede voornemen ging helemaal in rook op en de volgende dag kocht ik weer een pakje sigaretten. En de dag erop weer een. Binnen een week was ik weer zo goed als verslaafd. Ik werd kwaad op mezelf en smeet af en toe een half pakje weg. En omdat geen enkele roker in mijn omgeving een geslaagde poging had gedaan om te stoppen met roken, besloot ik dr. Huo eens te bellen. En met behulp van acupunctuur - en niet te vergeten: de hulp van dr. Huo! - ben ik weer gestopt met roken! Voor de kosten hoef je het niet te laten, want acupunctuur is natuurlijk goedkoper dan je kostbare rookverslaving.
12 Apr 2013
Je hebt acupuncturisten en Chinese acupuncturisten. Dr. Huo is een echte Chinese acupuncturiste! En daarnaast: arts en kruidenspecialiste! Zij heeft mij weer op de been geholpen, en ik spreek steeds meer mensen die baat hebben gehad bij haar behandelingen. Vraag me niet hoe ze dat doet: ze voelt je pols, en komt even later met wat naaldjes en schrijft je eventueel een kruidentherapie voor. Voor de kruiden hoef je trouwens niet naar een apotheek, want die heeft ze gewoon in haar praktijk.
24 Mar 2013
Ik had erg veel last van eczeem en liep verscheidene artsen af, die me van alles en nog wat voorschreven. Het hielp allemaal niet afdoende. In een krant las ik een artikel over acupunctuur en besloot ik een e-mailtje naar dr. Huo te sturen. Ik dacht: baat het niet, het schaadt ook niet! Ik kon dezelfde dag nog langskomen. Om kort te gaan: binnen een paar weken verdween mijn eczeem. Ik ben er erg blij mee!
09 Feb 2013
Ik kampte al jaren met (onder)rugpijn. Op advies van een vriend besloot ik een afspraak te maken met dr. Huo. Ze behandelde me met acupunctuur en kruiden en inmiddels heb ik geen last meer van mijn rug! Helemaal top!
16 Jan 2013
Tijdens mijn vakantie in het buitenland kreeg ik last van buikpijn en diarree. Eenmaal thuis nam de diarree chronische vormen aan. Tabletjes uit mijn 'huisapotheek' hielpen slechts tijdelijk. Op een dag liep ik langs de praktijk van dr. Huo. Nieuwsgierig geworden liep ik naar binnen. Dr. Huo kon me helpen. Ze behandelde me met acupunctuur en schreef me kruiden voor. Al snel verdwenen mijn chronische diarree-klachten en na twee maanden was ik volledig genezen! Waar ik vooral blij mee was - en ben! - is dat acupunctuur en de kruiden geen bijwerkingen hebben! En daar waren mijn maag en darmen ook blij mee!

Deel uw ervaring

Naam:
Beoordeling:
Ervaring: